Onnistumisia<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1)     Sain ekasta labraraportista 19/22 eli that’s a freakin’ A, man! Tosin kyseessä oli aika helppo raportti, piti vain vastailla kysymyksiin eikä kirjoittaa itse koko roskaa, toisin kuin tässäkin jota olen kirjoittanut koko viikon *sigh* Jos joku tietää kyynärhermon normaalin johtumisnopeuden niin sähköpostia tännepäin, kiitos!

2)     Sain avattua pankkitilin, pitää vain tietää minne menee. Clydesdale bankille riittää jopa ihan vain kaksi todistusta henkilöllisyydestä ja osoitteesta, eikä kaikkivoipaa eksistenssin todistajaa, kaasulaskua, tarvita.

 

Huolia

1)     Labraraportti on edelleen vaiheessa, kts. onnistumiset 1. Toisaalta, jos sen edes palauttaa, niin ei kai ne sitä voi reputtaa, eihän? Raportti pitäisi saada suhteellisen valmiiksi tänään, edessä on rattoisat pari tuntia leikkaa-liimaa hauskaa eri kuvaajien kanssa… Ensi viikolla pitäisi saada aikaan vihdoin rottalabran raportti, ennen kuin paikalle pölähtää matkaseurue nro 1.

2)     Huomenna lähdetään viikonlopuksi Mountaineering clubin kanssa Roybridgeen, lähelle Ben Nevisiä. Eli korkeutta on luvassa. Allekirjoittaneella vain ei ole mitään turhia kuvitelmia omasta fyysistä kunnosta Goat Fellin jälkeen, Suomessa ei ihan oikeasti ole mitään rankkoja nousuja! Kävimme ilmoittautumassa clubiin tiistaina, ja kaavakkeet olivat lähinnä mallia ”kukaan ei ole vastuussa teistä eikä tule auttamaan jos kuolette vuorille”. Talvitapaamisille ehdottomasti mukaan jääpiikit ja hakut… Joten äiti, pidä kännykkä päällä, voi tulla puhelu viikonloppuna. Aussit lyövät jo vetoja todennäköisimpien selviäjien puolesta, ja ilmoittivat että täällä onkin ollut ihan liikaa suomalaistyttöjä… :D