Pretentaaliset tunnelmat:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

… Keinonen vapautuu raudoistaan, on tuomiopäivä, on tuomiopäivä, Pertin nimipäivä!!!

Tänään on siis tentti, kohta puoliin pitäisi lähteä koululle päin. Tunti aikaa, kaksi esseetä kolmesta vaihtoehdosta. Buahhahah, ei tarvitse huolehtia sitä etten jaksanut viedä sanakirjaa tarkistettavaksi etukäteen jotta olisin saanut sen tenttiin mukaan, ei olisi kuitenkaan ollut aikaa selailla sitä;) Jos kysymykset tulee muistin molekulaarisista mekanismeista tai kuinka tieto kulkee näkökuorella, ollaan ns. nesteessä. Ei se mitään… Voimaa! Nopeutta! Galaksit räjähtää ja Keinonen laskeutuu rankaisemaan kaikkia…

 

Posttentaaliset tunnelmat:

Juuri ennen kuin mentiin saliin, kaverit ystävällisesti kertoivat että viime vuonna 50% reputti tentin ja eikä kukaan saanut A:ta… :D Excellent, kohottaa itsetuntoa ennen aloitusta. Lisäbonuksena selvisi että tenttivastaukset pitää kirjoittaa kuulakärkikynällä, no stress, eipä tarvitse tehdä korjauksia. Luin kysymykset, ja mitä onkaan ensimmäisenä… kuvaile miten aivokuori käsittelee visuaalista informaatiota! *rolling with laughter* Joten valinta oli suhteellisen helppo, kirjoitin sitten niistä kahdesta muusta eli dopamiinin radoista aivoissa ja aivojen verenkierrosta. Mutta puoli tuntia per essee ei ole paljon, ja minä kirjoitan mielestäni englantia kohtuullisen sujuvasti eli sanamuotojen miettimiseen ei tuhlattu aikaa, se olisi ollut tiukka rutistus suomeksikin. Mutta jos he haluavat pelata aikafaktorilla tentissä niin fine. Mulla oli tunti aikaa, enkä tiedä olisko ne nyt huomannut jos olisin istunut tentin loppuun asti eli vielä puol tuntia, mutta en halua mitään ulkomaalaistasoituksia. Silti, samaan aikaan lähti paikallisiakin joilla oli yks essee enemmän kirjoitettavana.  

 

Mutta nyt on hyvät fiilikset, palkitsin itseni uusilla (tai käytetyillä uusilla Oxfamista, kuin UFF) vaatteilla ja upgreidasin sänkynikin peitolla ja vaaleanpunaisilla lakanoillaJ Nyt on kevyt olo, tänään lähdetään tanssimaan!